Helmond 0492 - 540 953
Eindhoven Stratum 040 - 211 24 50
Eindhoven Hoogstraat 040 - 257 00 57

Op basis van de berichtgeving van het RIVM en de maatregelen in Nederland vanwege het coronavirus zijn wij genoodzaakt om enkele maatregelen te nemen. Lees meer.

Aanvullende informatie

Huisregels en meer

Aanvullende informatie

Op deze pagina vindt u aanvullende informatie over onze huisregels, de herinneringsservice en onze informatiebladen. Heeft u vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Onze huisregels

Behandeling op afspraak: in het belang van uw huisdier behandelen wij uitsluitend op afspraak. Uw voordeel: geen wachttijd. Het voordeel voor uw dier: meer rust en zo min mogelijk contact met andere, vaak gestresste dieren. Ons voordeel: alle tijd en aandacht voor uw dier. 

Spoedgevallen krijgen uiteraard altijd voorrang. Belt u wel dat u eraan komt, voor een goede voorbereiding van onze kliniek. We kunnen dan eventueel ook andere afspraken verzetten.    

Afzeggen: kunt u niet naar een afspraak komen? Wilt u ons dit dan zo snel mogelijk laten weten? Dan kunnen we die vrijgekomen plaats benutten voor een ander dier dat onze zorg nodig heeft. Onze assistentes maken graag met u een nieuwe afspraak.  

Betalingen: uitsluitend à contant of per pin.

Famed: Wij werken samen met factureringsbedrijf Famed. Hiervoor hebben wij een geldig legitimatie bewijs van u nodig.

Herinneringsservice

Geheugensteuntje van Dier en Dokter: de herinneringsservice

  • Wanneer moet mijn dier weer worden ingeënt? 
  • Is het al weer tijd voor een antivlo- of ontwormingsbehandeling? 
  • Wanneer is het tijd voor nieuwe medicijnen?

Dier en Dokter helpt u graag hier op tijd aan te denken met onze herinneringsservice. Meldt u zich hier voor aan, dan sturen wij u tijdig een e-mailbericht met een geheugensteuntje. Er is tenslotte al genoeg waar u aan moet denken. E-mail naar info@dier-en-dokter.nl om u aan te melden. 

Downloads

Hieronder vindt u als pdf te downloaden informatiebladen over operaties, vuurwerkangst en een vakantiechecklist. Dit onderdeel wordt regelmatig uitgebreid en aangevuld.

Operatieformulier
Vuurwerkangst