Huisregels

Huisregels

Op deze pagina vindt u aanvullende informatie over onze huisregels, de herinneringsservice en het afzeggen van afspraken. Heeft u vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Onze huisregels

Behandeling op afspraak: in het belang van uw huisdier behandelen wij uitsluitend op afspraak. Uw voordeel: geen wachttijd. Het voordeel voor uw dier: meer rust en zo min mogelijk contact met andere, vaak gestresste dieren. Ons voordeel: alle tijd en aandacht voor uw dier. 

Spoedgevallen krijgen uiteraard altijd voorrang. Belt u wel dat u eraan komt, voor een goede voorbereiding van onze kliniek. We kunnen dan eventueel ook andere afspraken verzetten.    

Afzeggen: kunt u niet naar een afspraak komen? Wilt u ons dit dan zo snel mogelijk laten weten? Dan kunnen we die vrijgekomen plaats benutten voor een ander dier dat onze zorg nodig heeft. Onze assistentes maken graag met u een nieuwe afspraak.  

Betalingen: uitsluitend à contant of per pin.

Herinneringsservice

Geheugensteuntje van Dier en Dokter: de herinneringsservice

  • Wanneer moet mijn dier weer worden ingeënt? 
  • Is het al weer tijd voor een antivlo- of ontwormingsbehandeling? 
  • Wanneer is het tijd voor nieuwe medicijnen?

Dier en Dokter helpt u graag hier op tijd aan te denken met onze herinneringsservice. Meldt u zich hier voor aan, dan sturen wij u tijdig een e-mailbericht met een geheugensteuntje. Er is tenslotte al genoeg waar u aan moet denken. E-mail naar info@dier-en-dokter.nl om u aan te melden.