Helmond 0492 - 540 953
Eindhoven Stratum 040 - 211 24 50
Eindhoven Hoogstraat 040 - 257 00 57

Op basis van de berichtgeving van het RIVM en de maatregelen in Nederland vanwege het coronavirus zijn wij genoodzaakt om enkele maatregelen te nemen. Lees meer.

Vaccinatiespreekuur

Enten tegen lager tarief

Snel en voordelig enten

Tegen een aantal infectieziekten - die levensbedreigend voor uw dier kunnen zijn – bestaan geen goede medicijnen. Inenten is daarom heel belangrijk. Bij Dier en Dokter enten we altijd op maat: alleen tegen de ziektes waarvoor dat echt nodig is en niet vaker dan noodzakelijk.

Toch merken we dat om financiële redenen het inenten steeds vaker een jaartje wordt overgeslagen. Dat kan echter leiden tot hogere gezondheidsrisico’s voor uw huisdier. Daarom heeft u bij Dier een Dokter de keuze voor een standaard inenting met uitgebreide gezondheidscheck of een goedkopere tijdens het Vaccinatie spreekuur.

Vaccinatie spreekuur: de juiste bescherming, lagere kosten

Door minimaal een keer per jaar uw huisdier een volledige gezondheidscheck te geven, kunnen eventuele kwaaltjes vroeg worden opgespoord en behandeld. Dat voorkomt vaak ernstige problemen. Goede preventieve zorg helpt dan ook hoge ziektekosten in de toekomst te voorkomen. Bij Dier en Dokter combineren we de jaarlijkse check-up met de inenting voor uw hond, kat of konijn. Maar omdat we de inenting van uw huisdier zo belangrijk vinden, kunt u nu naast de reguliere inenting met uitgebreide gezondheidscheck ook kiezen voor het Vaccinatie spreekuur. Daarmee krijgt uw dier tegen lagere kosten toch de juiste bescherming. Voor uitgebreide vragen of een vervolgonderzoek kunt u een aparte afspraak maken.

Vaccinatie spreekuur in het kort

  • Inenten tegen een voordelig tarief
  • Elke werkdag op alle locaties van 9.00 tot 9.15 uur (zonder afspraak)
  • Consult duurt maximaal vijf minuten
  • Aanvullende vragen kunt u stellen bij de balie aan de paraveterinaire assistentes
  • Maak voor uitgebreide vragen of bij gezondheidsklachten van uw huisdier een afspraak voor een gewoon consult
  • Budget Enten is niet mogelijk in combinatie met actiekortingen

Hoe werkt het vaccinatiespreekuur?

Voor het vaccinatiespreekuur kunt u op vastgestelde momenten zonder afspraak binnenlopen in onze praktijk. Voor een inenting is het belangrijk dat uw dier goed gezond is. Daarom is er altijd een verkorte gezondheidscheck. Doordat het bezoek aan de dierenarts niet meer dan vijf minuten duurt, kunnen we de kosten voor deze Budget Enting laag houden. Dit betekent wel dat - anders dan bij een reguliere enting tijdens een uitgebreide gezondheidscheck – er geen tijd is voor aanvullend advies of voor het uitgebreid beantwoorden van vragen. Ook kunt u bij het Budget Enten niet kiezen bij welke dierenarts u komt. En mogelijk moet u met uw huisdier even wachten tot u aan de beurt bent.

Prijzen vaccinatiespreekuur

Behandeling Tarief
Cocktail hond €46,00
Cocktail kat €44,00
Kennelhoest los €37,00
Toeslag kennelhoest €28,00
Rabiës (drie jaar geldig) los  €48,00
Toeslag rabiës (drie jaar geldig) €42,00
Chippen (excl. registratie) €21,60
   
Konijn Myxo-VHD (een jaar geldig) €37,00
   
Korting volgend dier €6,00

Voordelig chippen tijdens het vaccinatiespreekuur

Wilt u uw dier laten chippen en is er geen andere reden voor een bezoek aan onze dierenartsen? Dan kunt u voortaan ook een afspraak maken voor Budget Chippen: onze paraveterinaire assistentes verzorgen het chippen van uw huisdier, zonder aanvullend consult. U betaalt slecht €21,00 euro (exclusief registratie). Voor groepschippen gelden andere tarieven. Vraag naar de mogelijkheden.

Informatieblad vaccinatiespreekuur