Geef uw dier een goede start

Uitgebreide gezondheidscheck met 25% korting

In december en januari kunt u bij Dier en Dokter terecht voor een uitgebreide gezondheidscheck van uw hond of kat. De check is inclusief een urine- en bloedonderzoek. Neem daarom een beetje verse urine van uw dier mee (niet ouder dan drie uur). 

Vroegtijdig opsporen 

Met dit onderzoek kunnen we onder andere vroegtijdig nier- en leverfalen of suikerziekte opsporen. Zo’n onderzoek is voor elk dier waardevol, ook voor jonge en gezonde honden en katten. Voor hen slaan we de waarden op voor later. Als vergelijkingsmateriaal voor eventuele andere onderzoeken. 

Hoeveel drinkt uw dier? 

Bij senior honden en katten is het extra belangrijk om alert te zijn. Voor hen is zo’n jaarlijkse check dan ook extra raadzaam. Suikerziekte merken we bijvoorbeeld lang niet altijd bijtijds op. Een van de eerste signalen is dat uw dier meer gaat drinken. Maar veel dieren drinken ook buiten, waardoor we vaak niet goed zien hoeveel water ze echt binnenkrijgen. En hoe eerder we weten dat er (aanleg voor) suikerziekte is, hoe beter we uw dier kunnen behandelen. Voor een lang en gelukkig leven. 

U betaalt in december en januari voor het hele onderzoek geen € 133.95, maar € 100,50. Bel voor een afspraak of voor meer informatie naar een van onze praktijken.