De Column van Dokter Bas

Kleine puppy’s worden groot: nieuwe stappen voor onze Carla en Tetske

Een kleine twintig jaar geleden kwam Carla Sevens in dienst bij de praktijk in Someren waar ik toen werkte. En meteen bij het prille begin van Dier en Dokter, in 2005, werd zij mijn steun in toeverlaat.  Al snel samen met Tetske Welten.  

Je kunt wel zeggen dat ik die twee als puppy’s heb leren kennen. In de loop der jaren zijn ze eigenlijk Dier en Dokter geworden. Met elkaar hebben we de praktijk(en) opgebouwd. Zonder hun was ik nooit zover gekomen en hadden we nooit gestaan waar we nu zijn.

Carla ontpopte zich steeds meer tot praktijkmanager. Jarenlang was ze mijn rechterhand, mijn PA (Personal Assistant) eigenlijk. Al die kennis van het voeren van een praktijk gaat ze nu inzetten voor het nieuwe Evidensia Dierenziekenhuis in Geldrop. Een stap die ze zelf gecreëerd heeft en die ze meer dan verdient. Het is een enorme uitdaging en kans om dit grote, nieuwe project op te bouwen. En ik weet zeker dat haar dit gaat lukken. Carla is volgens mij de ideale persoon op deze plek. En wie weet wat de toekomst nog verder brengt.

Als nieuwe rechterhand van Clinical Director Bonnie maakt ze onder andere de roosters, waarin ze ook de dierenartsen van Dier en Dokter inplant. Maar ook al heb ik nog dagelijks contact met haar en blijft ze voor mij Dier en Dokter, het voelt ook wel heel raar. Zeker omdat we haar in deze coronatijd geen echt afscheid konden geven. Maar wat in het vat zit, verzuurt niet.

Carla, ik wens je alle goeds toe in je nieuwe functie. Ik weet zeker dat het een succes wordt. En we zullen je vreselijk missen hier. Hoewel ik ook zeker weet dat Tetske op een voortreffelijke manier de taken als praktijkmanager van je overneemt.

Dokter Bas