Amthos hondenschool

Korting bij Dier en Dokter

Amthos en Dier en Dokter: topcombinatie voor uw hond

Van harte welkom bij Dier en Dokter. Onze vier praktijken in Mierlo, Helmond en Eindhoven (Hoogstraat en Stratum) zijn volledig gespecialiseerd in de zorg voor gezelschapsdieren. Daar ligt ons hart. Daardoor kunnen we uw hond (en andere huisdieren) ook de meest liefdevolle zorg bieden in een prettige, persoonlijke sfeer. Een dierenleven lang. Net als in onze naam staat uw dier bij Dier en Dokter altijd voorop.

Kennis, ervaring én de modernste apparatuur

De ‘dokters’ van Dier en Dokter bieden hoogstaande diergeneeskunde en volgen hiervoor steeds de nieuwste nascholingscursussen op deelgebieden. Zo blijven we uw dier de beste zorg bieden. Ook op het gebied van bijvoorbeeld orthopedie en sportblessures bij honden. Daarvoor hebben we de kennis, ervaring én de modernste apparatuur in huis én werken we nauw samen met het Evidensia Dierenziekenhuis in Geldrop.

Samenwerking met Amthos

Met wie we ook nauw samenwerken, is hondenschool Amthos. Daardoor mogen we u als klant van Amthos een speciaal aanbod doen: als u zich via Amthos inschrijft in een van onze praktijken, dan krijgt u als welkom een gratis kennismakingsconsult met gezondheidcheck van uw dier. Bovendien krijgt u voortaan op alle behandelingen standaard 10% korting (m.u.v. voeding). 

Zo meldt u zich aan

Geïnteresseerd? U kunt uw dier heel makkelijk aanmelden in een van onze praktijken door onderstaand formulier in te vullen. U krijgt dan zo snel mogelijk bericht van ons. En we maken graag meteen een afspraak voor het gratis kennismakingsconsult!

Gratis Dier en Dokter nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze nieuwtjes en activiteiten én nog meer voordelen? Schrijf u dan in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niets!

Inschrijven nieuwsbrief

Alle velden zijn verplicht

Bij welke praktijk zou u zich graag willen registreren?

Gegevens huisdier

Contactinformatie