Helmond 0492 - 540 953
Eindhoven Stratum 040 - 211 24 50
Eindhoven Hoogstraat 040 - 257 00 57

Maatregelen Coronavirus

Beste Dier en Dokter Cliënt,

We willen graag onze medewerkers en klanten blijven beschermen tegen het Coronavirus en daarom nemen wij de volgende maatregelen: 

Update 24-06-2021:

  • Indien in onze praktijk de 1,5 meter afstand niet gewaarborgd kan worden, zoals bijvoorbeeld in de spreekkamer, verzoeken wij u een mondkapje te dragen. Wij hebben extra mondkapjes tot onze beschikking mocht u deze niet bij u hebben. Mocht u geen mondkapje op kunnen doen, mag u buiten wachten tot u aan de beurt bent.
  • Er mag één persoon met een dier naar binnen (met uitzondering kinderen onder de 12). Bij euthanasie kan hier eventueel een uitzondering op worden gemaakt.
  • Wij vragen u de praktijk te verlaten als u uw dier heeft gebracht voor een operatie. U kunt niet in de praktijk aanwezig blijven tijdens het geven van de narcose of tijdens de operatie. 

1) Wij verzoeken u met 1 persoon per huisdier te komen.
2) Indien er meer dan 3* klanten in de wachtkamer aanwezig zijn, verzoeken wij u buiten te wachten.
3) Kom a.u.b. op het afgesproken tijdstip binnen (niet te vroeg of te laat).
4) Heeft u medicatie en/of voer nodig, bestel dit a.u.b. alvast telefonisch. Op die manier kunnen we ieders aanwezigheid in de praktijk zo kort mogelijk laten duren.
5) We willen proberen minimaal 1,5 m afstand te houden tussen de mensen. Geef elkaar daarom ook de ruimte in de wachtkamer.
6) Graag per pin betalen.
7) We kunnen momenteel geen huisvisites plannen.
8) We houden momenteel geen inloop vaccinatiespreekuur. Maak hiervoor telefonisch een afspraak. Uitstel van preventieve behandelingen kan nadelige gevolgen hebben voor het huisdier op de langere termijn.  
9) Indien u contact heeft gehad met iemand waarbij bevestigd is dat diegene een infectie met het coronavirus heeft, kom a.u.b. niet naar de praktijk. Indien u zich ziek voelt, komt u dan a.u.b. ook niet langs. Afspraken kunnen de komende periode kosteloos verplaatst worden. Wel willen wij u vragen dit (indien mogelijk) ruim op tijd te doen. Indien uw dier ziek is en u zich zorgen maakt, is een videoconsult met de dierenarts mogelijk.
10) We zien u graag, maar schudden geen handen.
11) Na ieder consult zullen wij onze handen wassen en desinfecteren. Ook ontsmetten we zeer regelmatig de relevante oppervlakten in onze praktijken, inclusief pinautomaat en deurklinken.

*voor de locatie Stratum vragen wij u om buiten te wachten indien er meer dan 2 klanten in de wachtkamer aanwezig zijn.

Bedankt voor uw medewerking en begrip.

Team Dier en Dokter