Verzekering

De (ont)zorgverzekering voor hond, kat en konijn
Verantwoord huisdierbezit brengt ook een goede verzorging met zich mee. Goede verzorging betekent ook dat u voorbereid bent op hoge kosten van onvoorziene medische behandelingen. Uw huisdier kan immers betrokken raken bij een ongeval of ernstig ziek worden. Gelukkig kunnen we in de meeste gevallen uw huisdier weer genezen, maar de kosten kunnen daarbij behoorlijk oplopen. Het is van belang dat u dan in staat bent deze onverwacht hoge kosten, van soms wel meer dan duizend euro, te betalen.

Waarom en bij wie verzekeren?
Wanneer u niet geconfronteerd kan of wilt worden met een onverwachte grote financiële tegenvaller en u toch gegarandeerd wilt zijn van de beste medische zorg, is het verstandig om uw huisdier te verzekeren. Als dierenkliniek ondersteunen wij de volgende verzekering:

• Petplan Zorgverzekering (www.petplan.nl)

De verzekeringsmaatschappij die garant staat voor de uitkeringen door Petplan is Unigarant. Petplan biedt diverse verzekeringspakketten aan en is een betrouwbare maatschappij met heldere voorwaarden. De Petplan Zorgverzekeringen zijn ontwikkeld door dierenartsen en zaken als preventieve zorg (zoals de vaccinatie, vlooienmiddelen en sterilisatie of castratie) kunnen worden meeverzekerd.

Kosten van de zorgverzekering
De kosten van een verzekering zijn afhankelijk van de leeftijd en het gewicht van uw huisdier. Ook is het soort Zorgpakket en de looptijd van de verzekering bepalend voor de premie. Als u op de banner klikt komt u op de website van Petplan en kunt u een premie berekenen en vrijblijvend een offerte aanvragen. Ook is het mogelijk direct een verzekering af te sluiten.

 

Proteq Dier & Zorg (www.proteq.nl)

Met meer dan 110.000 klanten is Proteq Dier & Zorg veruit de grootste dierenverzekeraar van Nederland. Wij dekken vrijwel alle kosten die worden gemaakt voor medische behandelingen van honden en katten als gevolg van een ongeval en/of ziekte. Proteq Dier & Zorg heeft als een van de eerste verzekeraars het ‘Keurmerk Klantgericht Verzekeren’ ontvangen. In de praktijk betekent dit dat u als klant ook echt centraal staat. En zo hoort het ook. 

Wij zorgen voor de beste medische zorg voor uw hond en/of kat 

• Heupen en ellebogen meeverzekerd in de Basisdekking
• Online declareren
• Hoogste maximale vergoeding: € 5.000 per jaar
• Consult dierenarts voor 100% vergoed (m.u.v. 19% eigen bijdrage)
• Consult en behandeling specialist voor 100% vergoed (m.u.v. 19 % eigen bijdrage)
• 14 jaar ervaring
• Marktleider in Nederland

proteq-kortingsbonKlik op de Proteq banner voor meer informatie of om online uw verzekering af te sluiten. Als u de Proteq Dier & Zorg Verzekering heeft afgesloten kunt u € 10,- retour ontvangen als u bijgaande kortingsbon download, invult en opstuurt.Wilt u eerst overleggen welke verzekering voor u het meest geschikt is, dan zijn wij u aan de balie natuurlijk graag behulpzaam.

 banner_petplanbanner_proteq