Honden

Een hond is voor veel mensen meer dan een huisdier: een kameraad, een maatje, een trouwe vriend. Van die hechte vriendschap wilt u natuurlijk zo lang mogelijk genieten.

Heerlijk hondenleven
Goede verzorging en voldoende beweging zijn heel belangrijk voor de gezondheid van uw hond. Elke dag een stuk wandelen, goede voeding, een lekker hondenkoekje op zijn tijd en liefdevolle aandacht zijn onmisbaar voor een heerlijk hondenleven. En hoe prettiger hij – of zij - zich voelt, hoe fijner dat voor u als eigenaar is!

Gezond, vitaal en actief
De kunst is om uw hond zo lang mogelijk gezond, vitaal en actief te houden. Dier en Dokter helpt u daarbij. Van pup tot senior hond: wij geven uw hond de allerbeste zorg. Als baasje kunt u bij ons terecht voor advies, check-ups, preventieve zorg en voeding.

Voeding
Elk ras en elke leeftijdsfase stelt weer andere eisen aan de hoeveelheid en soort voeding. De kwaliteit en de hoeveelheid voeding beïnvloeden of de pup een gezonde volwassen hond wordt met een goede bouw, een stevig gebit en een mooie glanzende vacht. Pups hebben een verhoogde behoefte aan energie, maar de groeisnelheid mag ook weer niet te hoog liggen. Oudere honden hebben juist een lagere energiebehoefte en hebben minder eiwitrijk voer nodig. Dier en Dokter geeft u graag advies op maat. U kunt bij ons ook kwaliteitsvoeding en speciale dieetvoeding aanschaffen tegen een concurrerende prijs. Kijk maar eens bij het kennismakingsaanbod in onze webshop.

Op deze pagina’s vindt u al veel informatie over de verzorging van uw hond. Heeft u nog andere vragen? Bel ons dan gerust of kom langs.