Het team

Alle medewerkers van Dier en Dokter stellen op een professionele en vriendelijke wijze de zorg voor uw huisdier centraal. Het enthousiaste team van dierenartsen is hoog opgeleid. Doordat het vakgebied dier- geneeskunde continu in ontwikkeling is volgen wij regelmatig nascholings-trajecten. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van onze zorg verhogen en onze deskundigheid verbreden. Hieronder het profiel van een enthousiast en goed op elkaar ingespeeld team.


 • team_bas_bruggencate

  Bas ten Bruggen Cate

  Dierenarts

  Bas is afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht in de richting gezelschapsdieren. Hij heeft zich na zijn studie toegelegd op de orthopedie.

 • team_ilvy_beun

  Ilvy Beun

  Dierenarts

  Ilvy is afgestudeerd aan de Universiteit van Gent. Zij heeft zich na haar studie toegelegd op de specifieke diergeneeskunde bij katten.

 • team_vivienne_vanholder

  Vivienne Vanholder

  Dierenarts

  Viviënne is in 2002 afgestudeerd aan de universiteit Gent. Zij heeft zich door Europese studies verder bekwaamd in de cardiologie en de echografie.

 • Jesse (120 x 170)

  Jesse Lenssen

  Dierenarts

  Jesse komt per 1 september 2015 ons team versterken. Ze is afgestudeerd in Utrecht, daarna heeft ze al heel wat werkervaring op gedaan in Engeland en in Breda. Ze gaat zich vooral toeleggen op interne geneeskunde en bijzondere dieren.

 • Lisa-Couwenberg-120x170-nieuw

  Lisa Couwenberg

  Lisa is sinds oktober 2016 ons team komen versterken. Wellicht heeft u haar al eens ontmoet tijdens haar diergeneeskundige stage in onze praktijk. Ze heeft een brede interesse en gaat zich extra toeleggen op de vogelgeneeskunde.

 • Corma Otten

  Dierenarts

  Corma Otten is sinds januari werkzaam bij ons in de praktijk in Eindhoven (Stratum)

 • team_carla_sevens3

  Carla Sevens

  Dierenartsassistente

  Carla werkt al 20 jaar met veel plezier als assistente, waarvan 12 jaar met Bas ten Bruggen Cate. Naast alle dagelijkse werkzaam- heden verzorgt ze ook een deel van de administratie.

 • team_carla_onstenk

  Carla Onstenk

  Dierenartsassistente

  Carla assisteert graag in de operatiekamer, doet puppy- en kittenconsulten, gewichtscontroles en houdt zich bezig met de aquatrainer. Ze werkt al 30 jaar met veel plezier in de praktijk.

 • marion-assistente

  Marion Aarts

  Paraveterinair assistente

  U zult Marion vaak tegenkomen bij de balie. Ze heeft 5 jaar op Cyprus gewerkt. In Dubai en Thailand/Indonesië heeft ze gewerkt bij verschillende welzijnsorganisaties voor dieren.

 • team_hanneke_janssen

  Hanneke Janssen

  Paraveterinair assistente    
  Hanneke werkt sinds 2010 bij ons als assistente. Vooral de afwisseling in haar werk spreekt haar aan. Ze ontvangt u aan de balie, assisteert graag bij operaties en houdt zich bezig met de pr voor de praktijk.

 • team_tetske_welten4 (1)

  Tetske Welten

  Paraveterinair assistente

  Tetske, gediplomeerd paraveterinair assistente, werkt al 12 jaar samen met Bas ten Bruggen Cate. Haar werk brengt haar elke dag een nieuwe uitdaging, die ze met veel plezier aangaat!

 • foto Mira.JPG (1) (120 x 170)

  Mira Laurier

  Paraveterinair assistente

  Mira is in 2012 afgestudeerd als paraveterinair. Ze is een fanatieke paraveterinair die houdt van uitdagingen. De afwisseling van het werk als assistente spreekt haar erg aan. Net als de extra's die Dier en Dokter biedt, zoals de puppy- en kittenconsulten.

   

   

 • Esmeralda.JPG (110 x 171)

  Esmeralda Smiet

  Paraveterinair assistente

  Esmeralda is sinds mei 2016 werkzaam als assistente bij Dier en Dokter. 

 • Lisa-de-la-Cousine-120x170-nieuw

  Lisa de la Cousine

  Paraveterinair assistente

  Lisa werkt sinds april 2015 bij ons. Ze is begonnen op de zaterdagen en werkt nu 34 uur bij ons.
  Ze werkt met veel plezier bij ons en gaat een leuke uitdagong niet uit de weg. Ze vindt het erg leuk om te helpen in de operatiekamer.